Ympäristö ja laatu

Suomen Perfection Oy:n tavoite on turvata luonnon ja ympäristön säilyttäminen puhtaana tulevillekin sukupolville.
Tavoitteemme on  minimoida  luontoon ja ympäristöön kohdistuvat haittavaikutukset koko toimintaketjussamme. Siksi olemme valinneet päämieheksemme jo yli vuosisadan toimineen Tanskalaisen teknokemian tuotteiden valmistajan NOVADAN ApS:n .
Novadanilla on käytössä  tiukat ympäristö ja laatujärjestelmät ISO 14001 sekä ISO 9001. Tämä on takeena hyvästä  ja tasaisesta tuotteiden laadusta sekä tae myös siitä että ympäristönäkökohdat on huomioitu.

 

Laatupolitiikka

Surmet-konserni on vuodesta 1992 toiminut siivous-, puhtaus-, ja hygieniatuotteiden erikoistukkuliike. Tukkuliiketoiminnan lisäksi yrityksellä on omaa tuotevalmistusta ja maahantuontia sekä sairaalatarvikkeiden myyntiä.

Surmet Oy haluaa olla luotettava yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa tiedostaen, että vain luottamus mahdollistaa tavoitteen.

Surmet Oy on lojaali yhteistyökumppani niin päämiesten, asiakkaiden kuin kuluttajienkin suuntaan. Korostamme pitkäjänteistä yhteistyötä arvostamalla toimintaperiaatteitamme.

Jokaisen yrityksessä työskentelevän henkilön keskeisenä tehtävänä on asiakkaiden saumaton palvelu niin myynnissä, tilausten vastaanotossa ja keräämisessä, kuljetuksessa, laskutuksessa kuin palvelun varmistamisessa.

Toiminnan, tuotteiden ja palvelun laadun varmistamiseksi koko henkilökunta on sitoutunut huolehtimaan toimintajärjestelmän jatkuvasta kehittämisestä ja parantamisesta.

Toimitusjohtajalla on vastuu laatupolitiikan toteutumista ja hän vastaa myös siitä, että laatupolitiikka on yhteensopiva yrityksen strategian ja toimintaympäristön kanssa.

Laatupolitiikan toteutumista ja muutostarpeita seurataan johdon katselmuksessa ja muutoksista viestitetään koko organisaatiota.

Suomen Perfection Oy on osa Surmet –konsernia.

Sertifikaatti ISO 9001:2015.pdf

Suomen Perfection Oy Parkanontie 157 A, 29570 Söömarkku (02) 677 0700 (02) 6770701 info (at) suomenperfection.fi